Een veelzijdig beeldend kunstenaar

Een autodidact die de taal spreekt van lijnen, kleuren, vormen en materialen.

Wim Heesakkers

Lijnen, kleuren, vormen en materialen zijn middelen om gedachten tastbaar te maken. Naast het schilderen, fotograferen en het maken van grafiek houdt hij zich bezig met het maken van sculpturen. Hierbij  gebruikt hij een groot scala aan materialen, zoals brons, cortenstaal, rvs , polyester en acrylaat. Dit draagt er toe bij dat hij alle speelruimte heeft bij het uitvoeren van zijn ideeën die zijn gericht op kunst, relatiegeschenken en kado's.

De verschillende materialen en de technieken om deze te bewerken, vormen voor hem een uitdaging op zich. Als het enigszins mogelijk is streeft hij ernaar, deze zelf te beheersen en alle belangrijke werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit om zoveel mogelijk een eigen handschrift in het werk te krijgen. Zonder dat het ten kosten gaat van kwaliteit en duurzaamheid.

Experimenteren, zoeken, groeien en verandering zijn voor hem de drijfveren. 

Werken van Wim Heesakkers worden veelal aangekocht door overheden en zijn terug te vinden in vele particuliere en bedrijfs collecties. Tevens zijn veel van zijn werken te zien in diverse galleries in binnen- en buitenland.

vogel testimonial
E.Blom
Web Developer Rabobank
Hij is echt super mooi geworden!!!   Wauw, mag ik hem volgende week als eerste vastpakken ;-)